Gezondheid en balans

Steeds meer zie en lees ik dat voeding van extreem grote invloed is op onze gezondheid. En voeding doet ook al veel met je geestelijke gezondheid. Toch kunnen beide factoren een rol spelen in je weerstand. Ervaar je veel stress, zijn er spanningen in een relatie, maak je je zorgen… die dingen zijn van invloed op je weerstand. Het vinden van jouw juiste balans is belangrijk en dat heeft dagelijks je aandacht nodig.

De reguliere geneeskunde kan voor een klein aantal zaken best handig zijn, hoewel ik ook op alternatief gebied voor gebroken ledematen veel mooie resultaten heb gezien. Voor alle overige zaken richten ze zich op symptoombestrijding en gaan ze niet op zoek naar de oorzaak van een klacht/probleem.

Daarom hier allerlei artikelen die te maken hebben met allerlei mogelijke, maar vooral natuurlijke geneeswijzen. Dit kunnen de zogenaamde alternatieve geneeswijzen zijn, maar ook zienswijzen die nog niet algemeen geaccepteerd zijn, maar wel ervaringsdeskundigen kennen.

Bekijk hier alle artikelen over gezondheid

2 reacties

  1. Jelleke schreef:

    Dag Pien, ik wil,graag jam maken zonder suiker. Ik heb ooit iets op een site gezien. Je zou dan de jam drie keer moeten opkoken en weer laten afkoelen. Heb jij zo iets al eens geprobeerd of weet jij bij wie het op zijn site of blog stond

Share