Bedankt voor alles, ik ben gestopt

Lieve volger,

Ik ben in september gestopt met het maken van nieuwe recepten en artikelen. Mijn visie op gebied van gezondheid,  eten en het leven op zich is afgelopen jaar enorm veranderd, mede dankzij het boek Vraag en het wordt gegeven van Esther & Jerry Hicks. Voor mij is dit boek een levensgids geworden. En ik heb nu meer tijd om me te focussen op wat ik wil in het leven en mijn gevoel als kompas te gebruiken. Doen waar ik blij van word. En het eerste wat ik heb laten vallen is deze site.

De recepten staan er nog tot oktober volgend jaar (2017). Daarna verdwijnt de site helemaal.

Dank voor het maken van de recepten, de enorme hoeveelheid leuke reacties die ik kreeg. Het heeft me enorm goed gedaan en ik hoop dat ik je zoektocht iets makkelijker heb kunnen maken.

Het ga je goed <3 ,

Liefs,

Pien

Print Friendly

Reacties zijn niet toegankelijk

Share